De Sziols X-Kross lenzen

Voor elke sport de juiste lens

RUNNING-LENZEN

De 10-punts ventilatie voorkomt hittestuwing rondom de ogen. Rond de neus 6 ventilatie punten en 4 ventilatie sleuven aan de bovenkant van de lens laat warme lucht naar boven ontwijken.

 

naar Running-Lenzen
BIKE-LENZEN

De 6 ventilatie sleuven aan de zijkant creëren een venturi-effect. Warme lucht wordt “afgezogen” en condensatie van de lens voorkomen. Geen tranende ogen en optimale bescherming.

 

naar Bike-Lenzen
WATER-LENZEN

Het polarisatiefilter garandeert reflectievrij  en contrastrijk zicht en verhoogd daarmee de veiligheid op het water. Optimale bescherming tegen zon en reflectie en rust voor de ogen.

 

naar Water-Lenzen
WINTER-LENZEN

De unieke “dubbel-glas” technologie compenseert door de warme-lucht-buffer tot 80° temperatuurverschil tussen ogen / omgeving. Geen condensatie bij lage buitentemperatuur!

 

naar Winter-Lenzen
STYLE-LENZEN

Stijvolle lenzen in spiegel optiek voor sport en vrijetijd. Bescherming tegen de zon gecombineerd met een modieuse en stijlvolle uitstraling.

 

naar Style-lenzen
FOTOCHROME-LENZEN

De lens past zich binnen enkele seconden aan wisselende lichtomstandigheden aan. Praktisch tijdens het sporten onder wisselende (licht)omstandigheden..

 

naar Fotochrome-Lenzen