FrontloadClip

Perfect zicht 0 +/- 15 dioptrie
Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

FrontloadClip Nylor

De optische inzetclip heeft een uitzonderlijk groot en randloos blikveld. De inzetclip voor in het X-Kross montuur geeft voldoende ruimte...

49,50*

visibility
shopping_cart

X-Kross 3.0 AfterSports

Snel en eenvoudig de optische Frontloadclip vastklikken en klaar is jouw sportieve AfterSports bril.

49,95*

FrontloadClip

Perfect zicht 0 +/- 15 dioptrie

EEN SPORTBRIL OP STERKTE KOPEN?

WAT HEB JE AAN DE BESTE SPORTUITRUSTING ALS JE NIET GOED KUNT ZIEN?

Vooral wij brildragers worden hierdoor getroffen. Het maakt niet uit of het plus of min is, enkelvoudig of varifocaal. Het is niet makkelijk. Maar het kan gedaan worden. Dit is precies waar onze roots in de optiek van pas komen. Alle SZIOLS sportbrillen worden in de eerste plaats ontwikkeld en geperfectioneerd vanuit het perspectief van de brildrager. Pas daarna worden de sportfuncties en, last but not least, de esthetische aspecten geperfectioneerd tot het uiteindelijke design. Bij alle andere fabrikanten worden sportbrillen meestal ontwikkeld en aan het eind van het ontwerpproces de functies voor de brildrager toegevoegd. Dit wordt dan merkbaar in de toepassing en gebruik. Wij stellen dit op de eerste plaats, omdat gemiddeld meer dan 60%, d.w.z. de meerderheid, ook een beperking in het gezichtsvermogen heeft.

De perfecte sportbril op sterkte kopen

Onze garantie voor perfecte oplossingen danken wij aan een jarenlange samenwerking met de brillenglazenfabrikant StratemEYEr uit Bochum (D). In meer dan 3 jaar onderzoek hebben we samen de allerbeste optische oplossingen ontwikkeld voor alle SZIOLS sportbrillen.
Ons  doel is de beste optische oplossing te bieden aan de actieve brildrager tijdens het sporten. Maar iedereen beoefent zijn sport anders. Afhankelijk van de intensiteit, de rotatie, de eigen wensen en ook het budget, is er keuze uit verschillende voor optische oplossingen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een sportbril op sterkte kun je ook, vrijblijvend contact opnemen met een van onze dealers (Klik HIER).

Een sportbril met ventilerend vermogen - OOK voor brildragers

Het unieke Frontload concept zorgt ervoor dat de clip-op-sterkte nagenoeg niet beslaat. De ventilerende eigenschappen van de SZIOLS lenzen blijven ook werkzaam in combinatie met de clip. Voor meer informatie over onze optische inzet FrontClip op sterkte, klik HIER

In een handomdraai kun je de clip van jouw sportbril op sterkte "omtoveren" tot een handige AfterSports-bril zonder een compleet nieuwe bril te kopen. Erg handig als je onderweg even stopt om iets te eten of te drinken. Klik HIER voor onze AfterSportsbril.

 
 
 
 

Beter zien is Beter presteren - OOK voor brildragers

Er wordt gezegd dat we niet met onze ogen zien, maar met onze hersenen. Beweging wordt voor 95% bepaald door het zicht. Of beter gezegd, door de informatie die via het zicht aan de hersenen wordt doorgegeven. In vaktaal heet dit "oog-hand coördinatie". 
Beter zicht betekent sneller reageren. ERGO- hogere prestaties. Ongeacht of je snel of langzaam beweegt. Je moet reageren in felle zon of schaduw. Je moet kleine symbolen op je hartslagmeter herkennen. Je moet de bal beoordelen. Of wil je gewoon je mede atleten in de gaten houden. 

SZIOLS sportbrillen bieden de sleutel tot perfecte waarneming. De visuele eisen voor sport en beweging zijn over het algemeen hoog. Verschillende lichtomstandigheden, snelheden, wisselende oppervlakken, sneeuw, regen enz. maken het "zien" er niet gemakkelijker op. De trail, het pad of de weg moet worden herkend en bliksemsnel worden beoordeeld. Een snelle blik op de grond, de pedalen of de ski. Tegelijkertijd moet je de GPS of de hartslagmeter aflezen. En dit alles in een grote verscheidenheid van licht- en zichtomstandigheden. Als je ook nog een visuele afwijking hebt, laat staan varifocale, wordt het nog een grotere uitdaging. Omdat het noodzakelijk is om 3 "zichtzones" scherp, snel en precies te kunnen herkennen. De weg in ca. 5-50m, de ondergrond in ca. 2-3m en het polshorloge/ GPS in ca. 30-50cm afstand. Niet zo gemakkelijk. 

Een sportbril op sterkte kopen is investeren in beter zien tijdens je sportactiviteit met als resultaat beter presteren!