Pascal Moors, Oprichter Bike Spirit

Bike Spirit | 

Mountainbike clinics & tours in Zuid-Limburg
Bij Bike Spirit kun je vrijblijvend een Sziols Sportbil testen.
Bike-Spirit.nl
 

Stella Petric - Sportvrouw - Trailrunning

Sport die mijn grote passie is heet trailrunning. Trailrunning is hardlopen op verschillende soorten onverharde ondergrond waar natuurlijke hindernissen (rivieren, rotsblokken, omgevallen boomstammen, gletsjers, hoge passen en toppen in de Alpen etc) overbruggen moeten worden. Velen kennen me als trailloopster met staartjes en bloemetjes in mijn haren. Deze staartjes maken dat onbekende traillopers bij een trail makkelijker op me afkomen en ze zorgen regelmatig voor prachtige momenten. Ik loop ultra afstanden tussen 50km en 145km in Benelux en bergen van Europa. Technische trails waar veel over rotsen en onstabiele hindernissen gelopen moet worden zijn mijn favoriete terreinen. Ik voel me thuis in kaal, uitdagend, rotsig en blootgesteld terrein boven de boomgrens. Ultra afstanden hebben me geleerd om te relativeren, eigen fysieke en vooral mentale kracht te ontdekken en hierop te vertrouwen. Het heeft me ook geleerd om geduldig te zijn. Soms steel ik tijd van trailrunning en beklim ik een bergtop of ga ik overal in de wereld meerdaagse trektochten selfsupporting doen. Tijdens deze vakanties wordt geslapen in tenten op meest bijzonder plekken genietend van stilte, leegte, fantastische zonsondergangen en zonsopgangen. Onderweg ontstaan vaak blijvende vriendschappen met mensen die spontaan op mijn pad komen. Sporten en buiten zijn heb ik nodig om me weer volledig en in evenwicht te voelen. Mijn Spartaanse manier van doen en denken tijdens mijn ultra's en andere fysieke inspanningen maakt me soms hard en mannelijk overkomen.
Ik ben trotse ambassadrice van een paar trailorganisaties die deze fantastische trails organiseren: L'Echappee Belle in Frankrijk en Beartrail, Polar Beartrail, Sint Pietersbeartrail, Terhills Trail en Terschelling Trail Run in België en Nederland.
Ook ben ik ambassadrice van Sziols Sportbril, een sportbril die ik draag tijdens trainingen, trails en vaak ook in mijn vrije tijd.
Volg Stella op FaceBook (klik
HIER) of Instagram (klik HIER)

Nico Ihle | Duitse langebaanschaatser

Nico nam deel aan de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotsji, op de 500 meter (2e) en de 1000 meter en ook aan de Olympische Winterspelen van 2018 in Pyeongchang, Zuid-Korea.
Volg Nico op Instagram (klik
HIER)